Meidän tarina
Sotto Pizza & Bar sai alkunsa yksinkertaisesta, mutta tärkeästä ideasta: tuoda aidot Napolilaistyyliset pizzat kaikkien ulottuville. Me uskomme, että jokainen ansaitsee nauttia korkealaatuisesta ruoasta kohtuulliseen hintaan, ilman kompromisseja maussa tai laadussa.
Ensimmäinen Sotto-ravintola avasi ovensa Turussa Kupittaalla. Vastaus oli selkeä – asiakkaat rakastuivat nopeasti pizzoihimme, jotka valmistetaan huolella ja rakkaudella. Vahvan kasvun myötä laajensimme toimintaamme Helsingin Käpylään, ja nyt Sotto-perheemme kasvaa uusien ravintoloiden myötä.
Mikä tekee Sotosta erityisen?
Meille pizzan leipominen on taito ja intohimo. Käytämme vain parhaita raaka-aineita, kuten laadukasta pizzajauhoa, tuoretta mozzarellaa ja italialisia täytteitä. Pizzamme paistetaan perinteiseen tyyliin todella kuumassa uunissa, jotta saamme sen täydellisen rapean pohjan ja mehevän keskiosan.
Sotto on enemmän kuin pizzaa. Ravintoloissamme yhdistyvät rento ilmapiiri, nopea palvelu ja erinomainen ruoka. Olitpa yksin, ystävien kanssa tai osana suurta perhettä – meillä voit nauttia hyvästä ruoasta ja rennosta yhdessäolosta.
Matkamme on vasta alussa. Tavoitteemme on avata Sotto-ravintola jokaiseen Suomen suurkaupunkiin ja tarjota elämyksiä pizzanystäville ympäri maan.
Sotto Pizza & Bar
Laadukasta pizzaa kaikille!